Over ons
Toonaangevend
in Europa

Over Flowlight®

Producent van lichtdoorlatende dakplaten voor puntdaken

Flowlight produceert al langer dan 35 jaar als Europees specialist een breed assortiment transparante dubbelwandige polyester dakplaten voor vrijwel alle profielen in verschillende diktes. Voor hellende daken in de utiliteitsbouw. 

Flowlight levert lichtdoorlatende dakpanelen voor toepassing in industriële daken, sporthallen en andere gebouwen waarin natuurlijk daglicht gevraagd wordt. Toepassing van onze lichtdoorlatende dakpanelen bespaart energiekosten en verhoogt arbeidsproductiviteit. 

Voor bouwers tijdbesparend en voordelig door monteergemak zonder overbodige bevestigingsmaterialen. 

Zoekt u voor licht hellende daken naar gewone daglichttoetreding, een oplossing met verbeterde isolatie waardes of naar industriële daklichten met geprofileerde beplating? Flowlight heeft de oplossing.

Ons productaanbod bestaat in de basis uit drie soorten transparante dakpanelen en verschillende toplagen voor extra isolatie of brandwering. De dakplaten van Flowlight vinden hun weg in heel Europa, van België tot Tsjechië en van Zwitserland tot Bulgarije. 

Onze dakpanelen zijn leverbaar in diverse formaten voor naadloze aansluiting bij gebruikte sandwichpanelen. Omdat Flowlight zelf ontwikkelt én produceert is maatwerk geen enkel probleem. Heeft u afwijkende, specifieke wensen met betrekking tot maat, isolatiewaarde, kleur, sterkte, brandwering of lichtdoorlatendheid van uw transparante dakpanelen? We ontwikkelen een oplossing op maat.

Flowlight dakpanelen brengen het comfort en de kwaliteit van natuurlijk daglicht in het gebouw. De isolerende lichtelementen besparen energie en dragen bij aan het welbevinden van de mensen in het gebouw. Toepassing van Flowlight lichtdoorlatende dakpanelen betaalt zichzelf terug door een vermindering van de energiekosten en een verhoging van de arbeidsproductiviteit. De Flowlight lichtdoorlatende dakpanelen zijn verkrijgbaar met een brandwerende topplaat - brandklasse B roof (t1). 

Flowlight is gevestigd in Hoensbroek en levert aan distributeurs, productiebedrijven en bouwbedrijven in heel Europa. Sinds de start van het bedrijf in 1986 werd in Europa al meer dan 1.500.000 m2 aan dakplaten aangebracht in de utiliteitsbouw.

Missie

Flowlight wil met haar innovatieve daglichtoplossingen bijdragen aan een goed werkklimaat en een vermindering van energiegebruik. Flowlight is specialist in dakpanelen voor hellende daken in de utiliteitsbouw in heel Europa. De unieke isolerende lichtelementen besparen energie en dragen bij aan het welbevinden van de mensen in het gebouw. Toepassing van Flowlight lichtdoorlatende dakpanelen betaalt zichzelf terug door een vermindering van de energiekosten en een verhoging van de arbeidsproductiviteit.

Visie

Flowlight produceert en levert kwalitatief hoogstaande transparante dubbelwandige polyester dakplaten voor realisatie van hoogwaardige industriële daklichten. Wij zorgen voor daglichttoetreding in industriële daken voor nagenoeg alle profielen sandwich trapeziumprofielen in verschillende diktes.

Flowlight levert al ruim 35 jaar het grootste assortiment dakpanelen aan distributeurs, vakhandel en montagebedrijven in heel Europa. Hiermee is Flowlight is de marktleider in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en grote delen van Europa.

De voordelen van Flowlight:

Excellente brandklasse BROOF (t1)

Flowlight dakpanelen zijn verkrijgbaar met brandvertragende
topplaat. BROOF (t1).

Voor elk profiel een passende oplossing

Flowlight biedt een
oplossing voor elk
profiel. Voordeel voor u.

Geen minimale ordergrootte

Als marktleider
hanteert Flowlight
geen minimale order-
grootte voor haar producten.

Energiebesparing door isolatie

Ons unieke product combineert hoge licht-
toetreding met hoge isolatiewaarde. Dat
bespaart veel energie.

Uitzonderlijke bestendigheid

Onze dubbelwandige
lichtpanelen beschikken
standaard over een
grote mate van bestendigheid.

Project-specifieke garantietermijn

Onze dakpanelen zijn
CE gecertificeerd en hebben
- met minimaal onderhoud -
een lange levensduur.

Korte levertijden

Doordat wij alles in huis produceren heeft u de kortste levertijd.

Eenvoudig en snel te monteren

Onze dakpanelen zijn
leverbaar in diverse
formaten voor een
naadlozeaansluiting. Met optimaal monteergemak.

Toonaangevend Europees specialist

Flowlight produceert al 35 jaar innovatieve oplossingen op het
gebied van dakpanelen.

Social media
Contact

Flowlight® B.V.
De Koumen 148
6433 KE  Hoensbroek
Nederland

kvk: 14067386
tel.: +31 45 577 8008
fax: +31 45 565 1450
mail: info@flowlight.nl

© Flowlight B.V.  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt