Lichtstraten
De voordelen
van Flowlight®

Lichtstraten

Lichtstraten voor bedrijfsgebouwen

Onze lichtstraten vervaardigen wij in opdracht van onze zakelijke klanten standaard uit hoogwaardige polycarbonaatplaten in combinatie met aluminium onder- en bovenprofielen. Wij produceren onze lichtstraten in onze eigen fabriek, zodat er maatwerk mogelijk is en u profiteert van aankoop ‘aan de bron’.

UV-beschermde coating

De polycarbonaat lichtdoorlatende platen voorzien we van een UV-beschermende coating. Hierdoor behoudt de plaat langer hun kleur. Er is keuze in verschillende kleuren en plaatdiktes: glashelder, opaal of in kleur, enkel-, dubbel-, drie- of vier- of vijfwandig. De meerwandige platen hebben een oplopende isolatiewaarde.

Aluminium constructie

Wij leveren de aluminium constructie in brut of gemoffeld. Het systeem is zelfdragend en past op iedere gewenste ondergrond of opstand. Het gebruikte aluminium is licht en sterk, wat montage een stuk eenvoudiger maakt. De overspanning bedraagt standaard maximaal 9 meter en de standaardhoogte is ca. 1/5 van de breedte.

Extra veilig door onze keuzes in ventilatiesysteem

In de lichtstraten passen verschillende ventilatiesystemen. Van natuurlijke ventilatie door middel van roosters tot simpele, handmatig te bedienen ventilatiekleppen tot geavanceerde elektrische systemen of pneumatische systemen voor automatische rook- en warmteafvoer (RWA). Tot zelfs ventilatiesystemen die automatisch openen en sluiten bij wind en/of regen. Alles is mogelijk. 

Door de combinatie van plaatmaterialen met brandvertragende eigenschappen en een goed ventilatiesysteem voldoen onze lichtstraten aan de hoogste veiligheidseisen.

Ook plaatsing van de lichtstraat mogelijk

Stelt u er prijs op dat wij de plaatsing van onze lichtstraat voor u verzorgen? Geen probleem. Wij begeleiden elk project, groot of klein, van tekentafel tot de definitieve montage door onze eigen gespecialiseerde montageteams. Dit heeft als voordeel dat verwerking van de kunststof beglazing, productie van de lichtstraat en de montage op de bouwplaats van begin tot eind in één hand zijn. Voor u een zorg minder.

Maatwerk kopen bij de producent

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na het inmeten op locatie ontvangt u een transparante prijs voor een polycarbonaat lichtstraat. Als producent en leverancier hanteren wij de beste prijs voor onze topkwaliteit.

Onze klanten geven als redenen voor hun keuze voor onze lichtstraten:

  1. Jarenlange ervaring met eigen productie
  2. Kwalitatief hoogstaande kwaliteit. Op maat geleverd.
  3. Prachtige vormgeving met uitstekende eigenschappen
  4. Veilig en vlot te monteren. Ook door onze eigen vakkundige teams.
  5. Met 10 jaar garantie.

Een optimaal klimaat in uw bedrijfspand met een lichtstraat. Ook met ventilatie

Voor ieder bedrijfsgebouw, kantoor, bedrijfshal of productielocatie hebben wij de geschikte lichtstraten. Of u nu een lichtstraat wilt renoveren, een lichtstraat wilt vervangen of op zoek bent naar natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand. Met onze productie op maat hebben we voor ieder type dak een geschikte lichtstraat. Of het nu gaat om een plat dak, zadeldak, schuin dak of sheddak. Desgewenst met ventilatie, doorvalbeveiliging, etc. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Social media
Contact

Flowlight® B.V.
De Koumen 148
6433 KE  Hoensbroek
Nederland

kvk: 14067386
tel.: +31 45 577 8008
fax: +31 45 565 1450
mail: info@flowlight.nl

© Flowlight B.V.  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt