Lichtkoepels
De voordelen
van Flowlight®

Lichtkoepels

Wij leveren een totaal assortiment kunststof lichtkoepels.
Van isolatiewaarde tot ventilatiesystemen tot effectieve rook- en warmte-afvoersystemen. Natuurlijk leverbaar in verschillende diktes: van de voordelige enkelwandige of dubbelwandige systemen tot de hoog isolerende driewandige, vierwandige, vijfwandige tot zelfs zeswandige uitvoering! 

De meerwandige polycarbonaat koepels worden standaard uitgevoerd met een heldere buitenschaal uit polycarbonaat en een binnenschaal uit helder
of opaal acrylaat. Voor vrijwel alle situaties en wensen hebben wij met ruim 900 uitvoeringen altijd de passende lichtkoepel. 

Uitstekend schroefbevestigingssysteem

Onze standaard lichtkoepels zijn geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en voorzien van een hoog slagvast schroefbevestigingssysteem. Dit bevestigingssysteem bestaat uit sterk en slagvast polycarbonaat. De sterke eigenschappen zijn de bevestiging met schroefdop en een inbraak vertragende anti-diefstal zekering, waarbij de EPDM afdichtingsringen een blijvende elasticiteit hebben.
De installatie gaat snel en vooral probleemloos.

Goed beschermd

De slagvastheid van polycarbonaat is 300 keer groter dan van glas, dus vrijwel onbreekbaar. In combinatie met ons anti-inbraakrooster is de polycarbonaat lichtkoepel goed bewapend tegen ongenode gasten.

De lichtkoepels worden indien gewenst geleverd met een passende opstand van PVC of polyester.

Social media
Contact

Flowlight® B.V.
De Koumen 148
6433 KE  Hoensbroek
Nederland

kvk: 14067386
tel.: +31 45 577 8008
fax: +31 45 565 1450
mail: info@flowlight.nl

© Flowlight B.V.  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt