Kanaalplaten
De voordelen
van Flowlight®

Kanaalplaten

Polycarbonaat of PVC kanaalplaat

Ons assortiment kanaalplaten of vlakke platen bestaat uit polycarbonaat of PVC. De kanaalplaten van PVC hebben een grote lichtdoorlaat van meer dan 85%. Het optisch heldere materiaal is van hoge kwaliteit en leveren wij met een fabrieksgarantie van 10 jaar. De polycarbonaat vlakke platen bestaan uit platen kunststof met kanaaltjes ertussen. Hierdoor zijn deze lichtgewicht polycarbonaat kanaalplaten zeer sterk.

Hoge kwaliteit polycarbonaat platen

De kanaalplaten zijn thermisch isolerend door de lucht tussen de platen. Platen met een dikte van 8 en 10 mm kunnen een beetje gebogen worden. Het materiaal kan binnen én buiten toegepast worden door de grote slagvastheid. De platen hebben een garantie van 10 jaar op verkleuring en verlies aan lichttransmissie. Net als acrylaat is polycarbonaat in zeer beperkte mate gas- en dampdoorlatend. Daarom is condensvorming in de kanaalplaten niet in alle situaties te voorkomen. De platen zijn standaard voorzien van een gesloten tape, zodat we vervuiling in de kanalen voorkomen. Hierbij is het mogelijk om de uiteinden dicht te laten lassen. De platen zijn gemakkelijk verwerkbaar.

Totaal Assortiment
meerwandige vlakke platen polycarbonaat

  1. Novoclear polycarbonaat kanaalplaat 6 mm
  2. Novoclear polycarbonaat kanaalplaat 8 mm
  3. Novoclear polycarbonaat kanaalplaat 10 mm
  4. Novoclear polycarbonaat kanaalplaat 16 mm
  5. Novoclear polycarbonaat kanaalplaat 25 mm
  6. Novoclear polycarbonaat kanaalplaat 32 mm

Alle keus in het aantal wanden

Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn leverbaar in de uitvoeringen: dubbelwandig, driewandig, vierwandig en vijfwandig. Hoe meer platen, hoe sterker en stabieler de plaat. Sommige meer-wandige platen hebben - naast horizontale tussenschotjes - ook extra diagonale wandjes. Deze zogenaamde X-structuur maakt deze platen extreem sterk.
Wij leveren de polycarbonaat kanaalplaten in heldere uitvoering, opaal transparant en brons. De laatste versie uitsluitend op aanvraag.

De Novoclear meerwandige polycarbonaat kanaalplaten zijn geschikt voor de constructie van dakramen, lichtdoorlatende wanden en transparante daken.
Ze hebben de volgende kenmerken:

  • Montage gemak
  • Optimale lichttransmissie
  • Hagelbestendig
  • UV-stralingsbestendig
Social media
Contact

Flowlight® B.V.
De Koumen 148
6433 KE  Hoensbroek
Nederland

kvk: 14067386
tel.: +31 45 577 8008
fax: +31 45 565 1450
mail: info@flowlight.nl

© Flowlight B.V.  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt